Festivat

Música: DJ's en Barcelona

Descripción

Festivat és una empresa catalana dedicada a sonorizar qualsevol festa o esdeveniment, especialment noces, de manera professional i seriosa. El seu Dj és un professional amb experiència, amb un coneixement musical molt versàtil i bona presència durant l'esdeveniment. Sens dubte, una de les millors opcions per a totes aquelles parelles que busqueu l'excel·lència en el vostre gran dia.

Serveis que ofereix:

A Festivat compten amb un material d'última generació i d'alta qualitat tant de so com d'il·luminació, tot de la marca alemanya (LD Systems i Cameo), utilitzen connexions NEUTRIK en tots els cablejats i la millor i més completa controladora que hi ha el mercat actualment (Pioneer RX-2), tot per a poder donar un bon servei i evitar que pugui fallar alguna cosa aquest dia tan assenyalat per als nuvis.

Us donen la possibilitat de contractar diferents equipaments segons les necessitats:

• Equipament gran format (Sèrie Dave 15 de LD)

• Equips més compactes per a esdeveniments més petits (Sèrie Maui de LD)

En tots els casos està inclòs un micròfon sense fil i una màquina de fum (encara que depèn del lloc, ja que normalment als hotels i algunes masies no ho deixen fer)

També disposen de projector i pantalla, així com les connexions necessàries perquè no hi hagi problemes d'àudio o incompatibilitats.

A Festivat realitzen bodes senceres (cerimònia, aperitiu, banquet i ball) fins a qualsevol altra mena d'esdeveniment (festes privades, aniversaris, esdeveniments d'empresa, etc.), i en qualsevol cas, la música és a la carta, és a dir, el Dj pot recomanar-vos part del repertori, però no hi ha cap problema a acceptar qualsevol proposta o llista de música Spotify per part dels nuvis, estan al vostre servei!

Destaquen que el seu Dj és també pianista professional i ofereix la possibilitat, apart, de tocar el piano (Korg Sp-250) tant en la cerimònia com a l'aperitiu.

Altres serveis:

A part, a Festivat, completen el servei per a bodas amb un fotomatón i lletres gegants de fusta il·luminades.

Per a qualsevol dubte o informació podeu contactar amb ells i us atendran amablement i el més aviat possible.

Zona de servei:

Festivat té la seva seu a Terrassa, però evidentment es pot desplaçar per tota la geografia catalana, encara que el nostre entorn natural és la província de Barcelona.

Imágenes

Vídeos

Contacto

Contacta directamente con el proveedor para contratar a Festivat (Música: DJ's en Barcelona)¿No es esto lo que buscas?

Encuentra otras opciones para la categoría y provincia: Música: DJ's en Barcelona

Ir a inicio